Mark och lokaler

Kommunen förmedlar lediga lokaler, fastigheter och mark tillsammans med Objektvision. Innehållet bygger på att ägaren registrerar sina objekt själva.

Enköping ligger mitt i den expansiva tillväxtregionen Stockholm-Mälardalen. Inom 40 minuters restid har du tillgång till Stockholm, Uppsala och Västerås samt de internationella flygplatserna Arlanda, Bromma och Västerås inom 20-45 minuter.

För att underlätta för fastighetsägare och företag att etablera sig i kommunen samarbetar vi med Objektvision. Samarbetet innebär att fastighetsägare och förvaltare kan marknadsföra sina objekt i Enköpings kommun kostnadsfritt.

Vanliga frågor

Det finns möjlighet att lägga upp en bevakning av objekt via Objektvisions hemsida. Det är kostnadsfritt och det enda som krävs är att du registrerar dig. Läs mer om hur du registrerar dig och skapar en bevakning på Objektvisions webbplats.

Registrera dig på Objektvisions webbplats

På Objektvisions webbplats kan du registrera dig som annonsör. När registreringen är klar får du ett e-postmeddelande med användarnamn och lösenord. När du har fått det kan du skapa din annons direkt. Publiceringen av annonsen kommer ske närmaste vardagen efter att du har skapat din annons.

Registrera dig som annonsör på Objektvisions webbplats

Har du frågor om hur du skapar en annons, kontakta Objektvision direkt.

Telefonnummer: 0480-47 75 60

E-post: kundservice@objektvision.se

Enköpingskartan ger dig tillgång till detaljerad information om Enköping. Här kan du hitta information om pågående och gällande detaljplaner.

Se Enköpingskartan

Mälardalskartan är ett projekt inom samarbetet Fyra Mälarstäder, Enköping, Eskilstuna, Strängnäs och Västerås. I kartan kan du bland annat hitta information om ledig näringslivsmark och detaljplaner – inte bara för en av städerna utan för alla fyra

Se Mälardalskartan

Fördjupning

Kontakt

Hittar du inte svaret på din fråga?