Fabriks­gatan 6C

Infor­mation

Adress: Fabriksgatan 6C

Telefonnummer: 0171-62 63 45


Öppettider: Vi har stängt tills vidare på grund av pandemin, men vi har en aktivitet utomhus på onsdagar klockan 10–12.

Utomhusaktivitet under pandemin

Vi har stängt tills vidare på grund av pandemin, men vi har en aktivitet utomhus på onsdagar klockan 10–12 för dig som vill delta. Om du vill delta är du välkommen till uppsamlingsplatsen utanför entrén till biblioteket klockan 10. Därifrån tar vi oss gemensamt till platsen för dagens aktivitet.

Om Fabriksgatan 6C

Träffpunkten finns till för dig som har en psykisk funktions­nedsättning. Här kan du delta i olika aktiviteter, utöva någon hobby eller bara umgås. Verk­samheten bygger på gemenskap och aktiviteter efter förmåga.

Vi strävar efter att ha en hemma­känsla här: kom som du är och var som du är inga krav och inga måsten. Du gör som du känner utifrån din dagsform.

Under sommaren bedrivs verksamheten i den fantastiska sommarmiljön ute på Sommarro. Vi utnyttjar sjön till fiske och bad, vi har en stor härlig tomt med lummiga träd att fika vid, vi tar skogspromenader och planerar aktiviteter efter väder och intresse. Vi har viss möjlighet till transport ut till Sommarro. Prata gärna med personalen så berättar de mer.

Varmt välkommen till oss!

Foto på Fabriksgatan.