Fabriks­gatan 6C

Infor­mation

Adress: Fabriksgatan 6C

Telefonnummer: 0171-62 63 45

Öppettider: Vi har stängt tills vidare på grund av pandemin, men på tisdagar och onsdagar har vi aktiviteter mellan klockan
10.00-12.00. Läs mer i texten nedanför.

Utomhusaktivitet under pandemin

Vi har stängt tills vidare på grund av pandemin, men vi har aktiviteter på annat håll på för dig som vill delta.

Tisdagar

På tisdagar mellan klockan 10.00–12.00 erbjuder personal från Solgården promenad och social samvaro. Du som önskar att delta är välkommen till uppsamlingsplatsen, utanför entrén vid biblioteket kl. 10.00.

Onsdagar

På onsdagar mellan klockan 10.00-12.00 bjuder personal från Solgården på ”go-fika” på Ungdomens hus. Du som önskar delta är välkommen från kl. 10.00.

Om Fabriksgatan 6C

Träffpunkten finns till för dig som har en psykisk funktions­nedsättning. Här kan du delta i olika aktiviteter, utöva någon hobby eller bara umgås. Verk­samheten bygger på gemenskap och aktiviteter efter förmåga.

Vi strävar efter att ha en hemma­känsla här: kom som du är och var som du är inga krav och inga måsten. Du gör som du känner utifrån din dagsform.

Under sommaren bedrivs verksamheten i den fantastiska sommarmiljön ute på Sommarro. Vi utnyttjar sjön till fiske och bad, vi har en stor härlig tomt med lummiga träd att fika vid, vi tar skogspromenader och planerar aktiviteter efter väder och intresse. Vi har viss möjlighet till transport ut till Sommarro. Prata gärna med personalen så berättar de mer.

Varmt välkommen till oss!

Foto på Fabriksgatan.