Kommunledningen flyttar till Linbanegatan 12 på tisdag

Publicerad 2018-01-04

Tisdagen den 9 januari flyttar kommunledningen och delar av kommunledningskontoret till Linbanegatan 12.

Flytten är en del av arbetet med att utrymma Kommunhuset. Till Linbanegatan 12 flyttar:

• kommunalråden Helena Proos (S), Anders Wikman (NE) och Ingvar Smedlund (M)
  • kommundirektören Peter Lund
  • utvecklingschefen Christin Tjärnheden
  • säkerhetsenheten
  • hållbarhetsenheten
  • ekonomiavdelningen (den del som i dag sitter kvar i Kommunhuset)
  • delar av kansliet.

Fler flyttar framöver

Det är klart med fler nya lokaler för de som i dag sitter i Kommunhuset.

• samhällsbyggnadsförvaltningen flyttar till Gnejsgatan 8 den 15 februari, dit flyttar också HR-avdelningen från kommunledningskontoret
  • miljö- och byggnadsförvaltningen flyttar till Paushuset på Kungsgatan 21–23 så snart lokalerna är anpassade efter förvaltningens verksamhet
  • resten av kommunledningskontoret flyttar till Linbanegatan 8, flyttdatum dit beror på när miljö- och byggnadsförvaltningen kan flytta då ett antal medarbetare i dag sitter på Linbanegatan 8.

Kvar i Kommunhuset finns också kontaktcenter och fler medarbetare från serviceförvaltningen. Det är ännu inte helt klart med deras flyttar, men vi återkommer med ny information så snart vi vet mer.

Fasaden på Linbanegatan 12.

Linbanegatan 12.