Christin Tjärnheden är årets nyskapande chef

Publicerad 2018-01-18

På konferensen Offentlig chef vann Enköpings kommuns utvecklingschef Christin Tjärnheden priset som årets nyskapande chef.

– Jag är rörd och stolt över motiveringen och priset. Att Enköpings kommun får synas i det här sammanhanget är fantastiskt roligt, säger Christin Tjärnheden.

Motiveringen

”Christin är en chef som brinner för samverkan på alla plan. Hon är en ledare med empati, en god lyssnare och en kreativ problemlösare. Att få sina medarbetare att känna sig sedda, bekräftade och bli tagna på allvar är några ingredienser som gör Christins chefskap framgångsrikt. Med hennes fokus på att tydliggöra olika avdelningars gränssnitt har hon fått ett antal avdelningar att ”kroka arm” med varandra vilket resulterat i många goda samarbetsexempel.”

Vill du veta mer?

Läs om konferensen och de nominerade på offentligchef.com/nominerade-2017.

Christin Tjärnheden visar stor glädje efter att just ha vunnit pris som årets nyskapande chef

Foto: Patrik Koc Strömberg