Öppen föreläsning om informationspåverkan

Publicerad 2018-05-28

Den 5 juni i Kommunhuset har Försvarsutbildarna en föreläsning om kognitiv påverkan i digitala kanaler.

Hur skulle en aktör som har viljan, förmågan och kunskapen kunna påverka det svenska valet i höst?

Hur påverkas du dagligen av olika aktörer med ont uppsåt, varför är du intressant och vad kan du göra för att inte vara en bricka i någon annans spel?

Bland annat det får du veta mer om på Försvarsutbildarnas föreläsning om informationspåverkan. Du får lära dig om påverkanskampanjer och hur vi bygger en medborgerlig motståndskraft.

Tid och plats

5 juni klockan 18.00-20.30 i Fullmäktigesalen, Kommunhuset, Kungsgatan 42, Enköping.

Fika från klockan 17.30.

Anmäl dig senast den 1 juni via forsvarsutbildarna.se/paverkan.

Föreläsningen är kostnadsfri och riktar sig till dig som är 16 år eller äldre.

Har du frågor?

Kontakta Anton Lif på Försvarsutbildarna.
E-post: anton.lif@forsvarsutbildarna.se

Försvarsutbildarna

Föreläsningen är ett samarbete mellan Försvarsutbildarna och Enköpings kommun.

Försvarsutbildarna är en rikstäckande frivillig försvarsorganisation, vars verksamhet omfattar allt från den enskildes säkerhet till samhällets försvar.

Försvarsutbildarnas logotyp