EHB är nominerade till Kundkristallen

Publicerad 2019-01-15

EHB, Enköpings Hyresbostäder, har blivit nominerade till priset Kundkristallen för största lyft av serviceindex i hyresgästenkäten 2018.

EHB är som enda kommunala bolag som blivit nominerade i kategorin 500 – 2999 lägenheter. De andra nominerade är ByggVesta och Wermlands Invest.

Prisutdelning den 7 februari

Kundkristallen delas ut av företaget AktivBo på Benchmark Event den 7 februari i Stockholm. Benchmark Event är en årlig tillställning där man uppmärksammar de privata och kommunala bostads- och fastighetsbolagen som av sina hyresgäster utsetts till de bästa hyresvärdarna.

Service är ett ledord

2016 antog EHB visionen att erbjuda Sveriges mest innovativa, trevliga och trygga boende. Ett av ledorden för att nå visionen är service.

– Vi på EHB finns till för våra hyresgäster – att få nomineringen är ett kvitto på att vi är på rätt väg i den resa vi inledde 2016. Det är också en fantastisk återkoppling till våra medarbetare som varje dag strävar efter att ge våra hyresgäster bästa möjliga service. Jag vill även rikta ett stort tack till våra hyresgäster som genom sin feedback till oss i vardagen och genom att svara på hyresgästenkäten hjälper oss att ständigt förbättra oss, säger Carina Weir VD för EHB.

Frågor?

Carina Weir, VD