Njut av sommaren på nya sätt!

Publicerad 2020-07-03

Nu måste vi njuta av sommaren på nya omtänksamma sätt. Under fredagen satte vi därför upp affischer på flera platser i Enköping, som ska påminna om hur vi kan förhindra smittspridningen av covid-19.

Inför den stora semesterperioden satsar Enköpings kommun på en större sommarkampanj för att påminna och uppmana människor att hålla avstånd – för att hindra smittspridningen.

Affischerna, som sattes upp under fredagen, är en del av kampanjen och finns vid busskurer, parker, på torget och vid de kommunala badplatserna.

Håll utkik

I kampanjen har även informationsmaterial tagits fram som kommer att synas på kommunens webbplats och sociala medier de kommande veckorna. Genom materialet kan du få bra tips på hur vi kan förhindra smittspridningen tillsammans.

Medarbetare på kommunen sätter upp affisch i Skolparken. Affischen är grön med texten "Njut av sommaren på nya sätt. Håll omtänksamt avstånd utomhus och inomhus. Tvätta händerna ofta. Stanna hemma om du är sjuk. Undvik besök hos äldre och personer i riskgrupp".

Under fredagen sattes affischer upp i centrala Enköping för att påminna och uppmana människor till att hålla avstånd.