Semestra hemma i sommar

Publicerad

Tack för att du väljer att semestra hemma i sommar. Tillsammans fortsätter vi att minska smittspridningen.

– Vi har gjort många förändringar ute hos oss så att våra gäster ska kunna känna sig trygga. För att det ska vara lätt att hålla avstånd i kön som vi har utomhus lägger vi ut vedklabbar där varje sällskap ska stå. Man får vara påhittig för att underlätta! Nu är det viktigt att vi fortsätter hålla i även den här sommaren och nöjer oss med en semester hemma, säger Staffan Larson och Ibba Andersson på Forsby Kvarn Kafé.

Det är glädjande att vaccinationerna mot covid-19 ger effekt och att vissa lättnader i restriktionerna görs. Det är dock för tidigt att slappna av helt och det är fortfarande viktigt att du gör allt du kan för att fortsätta minska smittspridningen. Ta hand om dig i sommar.

Besök kommunens samlingssida om coronaviruset för att hålla dig uppdaterad

Foto på Staffan och Ibba utanför Forsby kvarn kafé.