Ventilationsingenjör får fortsatt förtroende

Publicerad

Myndigheten för Yrkeshögskola (MYH) meddelade igår att Yrkeshögskolan i Enköping beviljats ytterligare en studiestart för ventilationsingenjörsutbildningen.

 Ventilationsbranschen har en stor efterfrågan på kompetent arbetskraft som både kan rita, projektera och justera in ventilationssystem med hjälp av styr- och reglerteknik. Utbildningen startades på YH i Enköping redan första gången 2010 och just nu går den sjätte klassen ventilationsingenjörer på skolan.

Det är ett glädjande besked att utbildningen får fortsätta vara kvar ytterligare två år med en ny start beräknad till slutet av augusti 2020. Utbildningen har ett fokus på förbättrad inomhusmiljö, hur möter vi marknadens och omvärldens ökade krav på energibesparing, varvat med specialiserade kunskaper i ventilationsteknik och styr- och reglerteknik.

Är du intresserad av att veta mer om utbildningen är du välkommen att kontakta Yrkeshögskolan för mer information på yh@enkoping.se eller via telefon 0171-62 5076. Ansökan öppnar i februari. Håll utkik på vår hemsida till dess!

Enköping